Polterabend

Atsia-dans

Afrikansk dans og trommespil

Polterabend

 

Afrikansk dans er et ideelt valg og super sjovt til polterabend. Alle kan være med til at danse og bevæge sig. Bruden eller gommen kan blive midtpunkt, hvis det er det I har lyst til. Et sjovt og underholdende minde for alle.

 

Vi har mulighed for at danse til cd’er, men oplevelsen bliver helt anderledes intens med ”live” trommer, hvor trommeslagene føles som pulsslag.

 

Bruden eller gommen bliver klædt i afrikanske klæder og smykker, og har resten af deltagerne lyst, er det også muligt for dem.

 

Polterabend kan foregå næsten overalt, kun fantasien sætter grænser.

Om sommeren er det hyggeligt at mødes på stranden, eller i en park og nyde rytmerne, mens solen bager. Overraskelsen er stor, når man høre trommerne i det fjerne, og der så pludselig dukker afrikanere op fra buskadset og byder op til dans.

 

 

Ring og få et tilbud.

 

Trommespil er også sjovt. Hvorfor ikke lade bruden eller gommen være master-drummer for en aften. Alle kan være med til at lære de afrikanske rytmer på forskellige trommer, og vi synger de traditionelle sange til. I kan lære at spille jeres egen kærligheds- eller krigssang med master-drummeren i front.